Новите автобусни карти ще се издават от понеделник
Новите автобусни карти ще се издават от понеделник / netinfo

От 11.01.2016 г. /понеделник/ на касите на автогари "Юг" и "Запад", както и от терминал "Меден рудник", ще се издават всички видове карти с намаление.
Досега с такава възможност разполагаха ученици, студенти - редовно обучение и гражданите над 65 и над 70 години, които освен в Транспортната къща, можеха да подновяват картите си за пътуване и от касите на автогарите. От понеделник от това удобство ще могат да се възползват всички граждани, имащи право на общинско намаление при пътуване в градския транспорт.
За улеснение на жителите на ж.к. "Меден рудник" в новооткритата каса в сградата на терминал "Меден рудник" ще бъдат издавани всички видове карти за пътуване с намаление. От 11 януари пунктът, както и касите на автогарите, ще обслужва клиенти без почивен ден. Работното време на касите е от 8:00 до 12:00 ч. и от 13:00 до 17:00 ч.
Редът за издаване на карти се запазва без промяна.
Първоначалното издаване на карта, когато клиентът все още не е въведен в регистъра по категории на правоимащи граждани, задължително се извършва в Транспортната къща.