Sunny BG с нов офис
Sunny BG с нов офис / netinfo
Поредното представителство на Съни БГ ще обслужва жителите на най-големия жилищен комплекс
Още един офис разкри една от най-големите агенции за недвижими имоти в Бургас "Съни БГ", част от компанията "Бургас строй" на предприемача Стефан Колев. Новият филиал на Съни БГ е разположен на бул. "Александър Георгиев Коджакафалията", в бл. 361 в зона А. Водосвет за здраве и благоденствие за работещите във фирмата е техните клиенти отслужи отец Емилиян. 

Sunny Bg с нов офис
netinfo


Непосредствено до новия офис предстои да бъде изграден и най-новия проект на строителна фирма "Бургас строй". Мултифункционалната жилищна сграда ще бъде без аналог в най-големия жилищен комплекс на града. Тя ще бъде разположена на площ от 33 000 кв.м в динамично разрастващата се част на зона А. Ще разполага с 12 етажа жилищна площ, с добра локация - в близост до бързата автобусна линия, училища, детска градина и хишпермаркети. Тя ще включва още две подземни нева с паркоместа, а на партера ще бъдат обособени търговски площи. Към мащабния проект на строителния предприемач и президент на Българската федерация по ушу - Стефан Колев е заложил изграждането на единствения в ЕС Тренировъчен център по ушу.

Единственият в ЕС тренировъчен център по ушу ще е в Бургас

Очаква се той да бъде обзаведен със свръхмодерно оборудване и да покрие високите международни стандарти. Съоръжението ще бъде разположено на площ от над 1 дка и ще бъде база за спортни лагери на отбори от цял свят във всички дисциплини на източното бойно изкуство, обявено за спорт на 21 век. 

Съни Бг
netinfo