/ Лалка Димитрова
34-годишният рецидивист Теодор Тончев-Тетката постави днес абсолютен рекорд в печалната класация на брой на присъди. Днес, с решение тна окръжните магистрати, той получи 34-тата си присъда - 3 г. затвор при първоначален строг режим за нападението над две момчета пред магазин в бургаския комплекс „Изгрев“ през август м.г.  

Пуснаха Тетката срещу подписка. Съдията: Защо плачеш

Потърпевшите - на 22 и 25 години били пресрещнати от Теодор с думите: „Мангали, ще ви убия, ще ви заколя и ще ви взема всичко“. После грабнал мобилния телефон на единия, но в настаналата суматоха младежите успели да избягат.
 
Припомняме, че пет месеца по-рано Тетката бе задържан след нова кокошкарска кражба- на 90 лева и ключ от автомобил. Тогава, преди полицаите да щракнат белезниците около китките му, отнесе здрав бой от собственика на колата и брат му. После пък в съда Теодор се разплака, разкая се дълбоко, а магистратите снизходително го пуснаха срещу подписка.
 
Тетката е с над 60 криминални регистрации в досието, а служители на реда сравняват обемът им с томовете на руски класици.