/ netinfo
Тази седмица „На концерт в сряда” се завръща за своя четвърти сезон на сцената на Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” в Бургас. Стартът ще бъде даден с интерактивната игра – спектакъл „20 въпроса за изкуството”. 
 
През новия сезон публиката ще чуе и види концерти, посветени на Йозеф Хайдн, Добри Палиев, Фредерик Шопен и Михаил Белчев. Заедно с младите таланти зрителите ще пътуват във времето и ще се докоснат до изкуството по времето на Ренесанса и епохата на Романтизма.
 
Музикалните съкровища на България ще бъдат представени през месец март в три последователни седмици. Станалите запазена марка на училището по изкуства концерти „Заедно на сцената” и тази година ще зарадват своите почитатели, събирайки на сцена ученици и учители.
 
В проека са включени и традиционните концерти на учениците от специалност „Поп и джаз пеене”, като още този месец те ще ни потопят  в диско музиката. И тази година всички концерти ще могат да се гледат  на живо в официалната страница на училището във Фейсбук.
 
Четвъртото издание на проектът  „На концерт в сряда” започва утре - на 8 ноември, от 18:00 часа, в залата на училището. Входът е свободен.