Мускулесто интелектуалната прогноза за времето на Хремавия облак
Мускулесто интелектуалната прогноза за времето на Хремавия облак / netinfo

Тази сутрин прогнозата за времето достигна до вас благодарение на вожда на племето на синоптиците Хремавия облак.

Ама прогнозата закъсня и причината се оказа повече от основателна.

Станал вождът, нахлузил работното си облекло, състоящо се от кожени панталони с ресни, кожен елек с ресни, змийски колан, орлови пера и кесия от кесиите на млад коч, после се измъкнал тихо от шатрата си и видял в двора си двама бледолики каубои, които го връхлетяли мощно.

Здравейте другарю индианец. Да знаете, че племето ви е заплашено от мутризация, но аз и моите каубои няма да допуснем това – рекъл първият каубой, намествайки мъжествено очилата си.

Здрасти индианецо, обичаш ли мъже с мускули!!! - сурово процедил през зъби вторият каубой, който всъщност категорично вярвал, че е първи.

Ама, аз не обичам мъже, а шишарково уиски – отвърнал плахо Хремавия облак.

А така, и ние не обичаме мъже, това е мъжка приказка –прекъснал го вторият каубой, който всъщност бил сигурен, че е първи в класациите и е неформално втори.

Да знаеш, че ще изхвърля от управлението на племената ни всички хора с хомосексуални нагласи, т.е който обича мъже, ще го изритаме...чат ли си? – продължил вторият каубой, който според всички проучвания вече бил първи.

Абе, тя тъща ми Свирепата гризли обича мъже, така че нямам нищо против да я изхвърлите поне от моята палатка- впечатлил се от управленската програма на втория каубой, който всъщност бил първи по рейтинг, Хремавия облак.

Тук се намесил очилатият и много добре възпитан първи каубой, който не искал да се съгласи, че вече е втори.

Другарю индианец, в нашата племенна партия ние отваряме врати за млади хора с мозъци, ние провеждаме реална и истинска политика, а не политиканстване и скандали...

Ама, не знам каква политика правите, но реално съм принуден да си спра парното в палатката– отвърнал вожда.

Точно така, те реално ти спряха парното, а ние ще ти пуснем порното – добавил вторият каубой, който съвсем скоро щял официално да стане първи.

Аама, вие за какво изобщо ми говорите всички тези неща, бе – попитал втрещен Хремавия облак.

Ами ние сме участници в риалити шоуто „Интелектът срещу мускулите”. Идваме да те накараме да участваш в него напролет - отвърнали почти хорово първият и вторият каубой...

А не, на мен само мускули или само мозък не ми харесва. Поканете ме в шоу, където има и от двете. А сега ще ви моля да излезете от двора ми, че иначе ще извикам личната си гвардия Свирепите дюстабанлии, защото ми писна от тъпотиите ви. И да знаете, че искам парно, а не порно, щото на парното мога да си изсуша чорапите, пък на порното да ги намокря. Ясно ли ви е. Айде чупката.

След този кратък, но съдържателен разговор Хремавия облак се запътил към огнището в центъра на селото, където запалили огън с триене на две цепеници една в друга и ми пратил прогнозата за времето с димни сигнали. Тя гласи

Ооо, бледолики. Слънчевия реотан ще свети, ама няма да ви грее. Оня, Що духа ще е слаб, ама заедно с него Мразовитото куче ще ви хапе по ушите.

На гости ще ви пристигнат 11 от синовете на Великата печка.

Аз казах хау.