Любо от Те и Нешка Робева излизат на сцената с децата от Петлите
Любо от Те и Нешка Робева излизат на сцената с децата от Петлите / netinfo

Нешка Робева, заедно с Любо Киров и Деси Добрева са първите трима, които застават зад предстоящия спектакъл на танцова формация "Петлите". Той ще се състои на 5 юни в зала 1 на НДК. Очаква се, заедно с тях на сцената да излязат още поне 10 популярни български изпълнители. Събитието ще се проведе под патронажа на министъра на културата и министъра на труда и социалната политика.
За предстоящото си четвърто поред Национално турне ръководителят на формацията Георги Димитров отново провежда кастинг в Бургас. По думите му, до момента са се явили повече от 50 момичета и момчета с танцови и артисични възможности, готови да станат част от успешната бургаска група.
Следващият избор на таланти ще се състои на 23 март от 11 до 13 часа, в Младежкия културен център. Участниците трябва да са на възраст до 18-години. Избраните танцьори ще имат шанса да обиколят страната с турнето на групата- 10 града са потвърдили домакинство.
След успеха на мюзикъла "Пеем и танцуваме, за да не плачем" танцова формация "Петлите" готви нов проект. Новият спектакъл ще бъде на основата на фолклора, но освен народни ритми, ще има и съвременна хореография.