КСТ Блясък грабна златото на Националния турнир по спортни танци
КСТ Блясък грабна златото на Националния турнир по спортни танци / netinfo

Поморийският клуб "Блясък" постигна забележителни успехи в последния за тази година турнир от Държавния спортен календар на Българската федерация по спортни танци.
Клубът представи две от танцовите двойки на треньора Веселин Тодоров - Първа двойка, съставена от Мария Дианова и Атанас Маринов и втора двойка - Мария Димитрова и Николай Димитров.
Мария и Атанас успяха да се класират на финала за купата, надвивайки танцьори от по-висок клас. Въпреки че за първи път участва на подобно състезание, новосформираната двойка завоюва безапелационно златните медали и се качи на почетната стълбичка в Националния турнир.
Мария и Николай се класираха на 7мо място в клас 11Е, като малко не им достигна, за да бъдат финалисти в Националния турнир. В надпреварата за Купа "Нефтохимик 78" Димитрови заеха 9та позиция в стандартната програма.
Красивите танци на децата от КСТ "Блясък" можете да видите на Коледния концерт, организиран от Община Поморие. Той ще се състои в залата на НЧ „Просвета 1888" от 16.30 часа на 18.12.2015 г. /петък/, като участие в него ще вземат и децата от ОДЗ „Детелина".