Коледният базар на ОУ „Любен Каравелов” набира средства за училищна радиоуредба
Коледният базар на ОУ „Любен Каравелов” набира средства за училищна радиоуредба / netinfo

Училищното настоятелство и ръководството на ОУ „Любен Каравелов" ще зарадват своите възпитаници и гости с превърналия се в традиция Коледен базар. Малчуганите ще имат възможност да представят кулинарните изкушения, които са приготвили под наставленията на своите родители. Базарът ще бъде открит с много танци, песни и вълнуващи изпълнения. Всеки ще може да похапне от вкусните сладки, баници и питки, наредени на дългата празнична трапеза.
Средствата, събрани от базара, ще бъдат отделени за училищна радиоуредба. Тя ще озвучава класните стаи и коридори с музика, създаваща подходящо настроение. Чрез нея ученическият съвет ще може да оповестява своите инициативи, да излъчва радиопредавания и др.
Тази вечер училищното настоятелство ще връчи и наградата на родителите от класа, който спечели съревнованието за събиране на подписи в инициативата за ремонт на „Баня №3". Родителската тройка на 3 а клас ще се сдобие с чисто нов лаптоп, който ще подпомогне учебния процес на техните деца.
Мероприятието ще се проведе на 21.12.2015, от 17:30 ч. в сградата на училището, а на него могат да участват всички ученици и родители с подготвените от тях коледни лакомства, ведри усмивки и празнично настроение.

 

информация: Екатерина Джутева