Информационни дни за санирането на домовете в Бургас
Информационни дни за санирането на домовете в Бургас / netinfo

Министерството на регионалното ще запознае бургазлии с проект „Енергийно обновяване на българските домове". Това ще стане чрез провеждането на информационни дни, които ще се проведат в периода 10-13 септември 2013 г. Те включват и 3 срещи с управители на етажна собственост.

Информационните дни ще се проведат на открито от 16:00 до 19:30 часа във всеки от дните на кампанията. За целта ще бъде позиционирана мобилна информационна шатра /параметри 3х3/, където представители на министерството, координаторът по проекта, Проектният мениджър и представителят на Фонда за жилищно обновяване консултират заинтересованите граждани.

Допълнително ще бъдат осигурени и 2-ма промоутъри, които предварително ще разлепят плакати за предстоящата кампания, а по време на самата кампания ще раздават на гражданите информационни материали по проекта.

Срещите с управителите на етажна собственост ще се проведат в три поредни дни, а именно на 10-ти, 11-ти и 12-ти септември, 2013 г., от 19.00 до 20.00 часа. На тези срещи домоуправителите ще бъдат лично консултирани от експертите по проекта, ще се даде отговор на въпроси и казуси, свързани с участието на собствениците в проекта и всяка допълнителна информация, интересуваща лицата.