Ярки звезди са част от феста на Християнската музика в Бургас
Ярки звезди са част от феста на Християнската музика в Бургас
Госпъл, спиричуъл, рок, фънк и поп стилове и звезди от страната и чужбина са част от събитието

Международният фестивал на християнската музика “Faith Up” продължава и днес на сцената на Летния театър в Бургас. Събитието се провежда за втора поредна година в Бургас и в него се включват удивителни музиканти. 

Миналата година над 2000 души изпълниха до краен предел театъра и се насладиха на виртуозните изпълнения на музикантите. Сред тях беше перкусионистът от Холандия Шанелси Монихарпоун, свирил в състава на великия Майкъл Джексън.

 

Sofia Gospel Choir 🎵

Публикувахте от Християнска църква "Благовестие" - Бургас в Събота, 31 август 2019 г.

Големия успех на фестивала насърчи организаторите - евангелските църкви в Бургас - Църква Филаделфия, Българска Божия Църква - Градове за Исус, Църква Благовестие, Първа Петдесятна църква - Бургас, да превърнат фестивала в ежегоден и да го удължат с още един ден. Той се осъществява и с подкрепата на Община Бургас.

Тази година във фестивала, чиято цел е да популяризира християнската музика в България, ще участват музиканти, изпълняващи различни стилове. Сред тях са Нели Андреева - един от големите женски народни гласове на България, Стиван Ачикор - поп-изпълнител, познат на публиката от участието си в Х фактор, група Тринити - едни от най- нашумелите млади изпълнители на България, Гергана Тодорова, участвала доскоро в екипа на Слави Трифонов, Rise Up - една от най- известните християнски групи в България, Константин Кайшаров, Sofia Gospel Choir - хорът и много други.

Вдъхновението да изразиш чрез музика любовта и преклонението си пред Спасителя - Исус Христос - е родило едни от най-красивите песни. И бургаската публика ще има уникалната възможност да им се наслади.

Началото на концерта тази вечер е от 19,30 часа при вход свободен.
Източник: Флагман