Фекалии по кантората на председателя на Общинския съвет
Фекалии по кантората на председателя на Общинския съвет / Дарик Бургас
Фекалии по кантората на председателя на Общинския съвет
81178
Фекалии по кантората на председателя на Общинския съвет
  • Фекалии по кантората на председателя на Общинския съвет

Кантората на председателя на Общинския съвет Константин Луков от ГЕРБ осъмна изцапана с фекалии. Витрината на помещението на улица „Пиротска” днес беше залята с екскременти от неизвестен до момента извършител.

Луков видял гаврата тази сутрин, когато имал среща с клиент в кантората. На въпрос кой, според него е извършил гнусното деяние, отговори, че се съмнява, но в никакъв случай не може да бъде категоричен. Преди дни, на сесия на Общинския съвет, между него и бизнесмена Милчо Добрев избухна скандал по докладната за отмяна на Наредбата за престой и паркиране на хората в неравностойно положение на територията в Община Бургас

„Съмненията ми са за Милчо Добрев, с когото на сесията на Общинския съвет се получи един скандал, понеже го отстранихме от залата, плюс това той отправи заплахи за саморазправа с мен. Може да е той, но не мога да бъда категоричен”

Тогава рекламният шеф Добрев поиска да се изкаже по темата, но му беше отказано след гласуване на мнозинството от ГЕРБ. Той започна да обижда Луков и да се заканва за лична саморазправа, след което беше изведен от залата от общинска полиция. Днес следобед Константин Луков сподели, че довършва своята жалба до прокуратурата

„Но ще прибавя към жалбата и тази констатация, която засилва подозрението, че е възможна саморазправа, щом така се действа. Не знам вече, на простия човек как може да се противодейства. Или не му обръщаш внимание или се браниш от него с юридически средства и други, разбира се”

На направените над 10 опита да се свържем с г-н Милчо Добрев за неговата позиция относно съмненията на председателя на Общинския съвет, че той стои в основана на омазването с фекалии на неговия офис, ни отговаряше гласова поща.

Малко преди излизането на новината в ефир той отговори на нашите обаждания, търсейки ни сам. Добрев обяви, че не желае да дава изявления, съвестта му е напълно чиста и е завел срещу Луков два съдебни иска, всеки от които в размер на 100 000 лева.