/ Община Бургас
Елитът на родния автомобилизъм ще спори през уикенда за отличията на "Рали спринт Бургас 2019". Аткрактивната надпревара, която е трети последен кръг е организирана от Българската федерация по автомобилизъм, АСК "Вромос", с подкрепата на община Бургас.

Състезателите на КСА „Нефтохимик 2011” отново с достойно представяне на ДТ „Млад акробат”

Официалното откриване е в събота от 16:00 часа на Морска гара. Стартовете са в 5 етапа в неделя. Първият е в 10:00 и е обиколка на парк Росенец - 7 километра. Вторият етап е от село Веселие до село Равадиново - 8 километра.

Следва отново обиколка на парк Росенец. Четвъртият етап пак е от Веселие до Равадиново. Последният пети етап пак е обиколка на парк Росенец. Общо състезателите ще изминат 37 километра.

Състезания по седем вида спорт в Бургас в края на седмицата

За безопасността на участниците и на жителите в района, парк "Росенец" ще бъде затворен за движение на други МПС и пешеходци в неделя от старта в 10:00 часа до финала 15:00 часа. Призовават се всички граждани да спазват наложените ограничения за движение.

В "Рали спринт Бургас 2019" ще участват 38 екипажа от цяла България. Солидно ще бъде и бургаското участие. АСК"Вромос" ще се представи с 8 екипажа, а "Елена тийм" с 3 екипажа.

Ватерполният „Черноморец" е първи в класирането и при дамите

Награждаването е в неделя от 15:00 часа на Морска гара.