/ Община Бургас
Състезания по седем вида спорт ще се проведат в края на седмицата в Бургас, съобщиха от пресценътра на Общината. От петък до неделя в зала "Никола Станчев" предстои атрактивен турнир по ушу.

Ватерполният „Черноморец" е първи в класирането и при дамите

Любителите на волейбола ще могат да наблюдават мача от Националната лига при мъжете между отборите на "Дея" и "Раковски". Този двубой е в петък от 18:00 часа в зала "Младост".

Млади шампионки в щангите показаха спечелените купи

Баскетболни мачове от "Зона Загоре" за момичета до 14 години и момичета до 16 години ще се състоят в събота в зала "Бойчо Брънзов". Началото е в 9:00 часа. Много емоции се очакват на футболния турнир за детски градини - "Звездички", в събота от 9:00 часа в зала "Младост".

Ударно начало за ватерполистите на „Черноморец”

Също в събота от 10:00 часа в хотел "Аква" ще бъде дадено началото на традиционния международен турнир по шахмат "Купа Бургас". Плувен комплекс "Парк Арена ОЗК" ще бъде домакин на турнир по плуване за деца "Купа Бургас". Той ще се проведе в събота.

Злато и сребро спечелиха бургаски джудисти

Привържениците на хандбала ще могат да наблюдават мача за купата на България при мъжете между отборите на "Фрегата" и НСА, който ще започне в 17:00 часа в зала "Младост".