/ Община Бургас
И тази година, СофтУни организира разнообразни инициативи, имащи за цел да предоставят поглед над програмирането на всеки, който желае да се докосне до него и да научи повече за една от най-бързо разрастващите се и перспективни сфери на 21-ви век.

Димитър Николов откри втората учебна година на Училището по компютърни технологии (СНИМКИ)

Този път SoftUni ще бъде в Бургас на 11 септември, 18:00 часа, зала 110 на БСУ. Там ще се проведе безплатен демоурок със Светлин Наков. Продължителността на занятието ще бъде два часа.

Гимназията по програмиране грабна награда от БАИТ

По време на урока, Светлин ще Ви разкаже какво е програмирането и практически за какво може да ви послужи. Всички, които имат желание да присъстват, могат да заповядат, като донесат лаптоп със себе си.

Демо урокът е безплатен, необходимо е само да се запишете от ТУК: (https://softuni.bg/trainings/2514/demo-lessons-with-svetlin-nakov-burgas), за да гарантирате своето място, тъй като местата в залата са ограничени!
SoftUni Digital и SoftUni Creative on Tour


В Бургас ще бъдат проведени и други две събития, част от Digital & Creative турнето на Александър Иванов. Можете да заповядате на 14 и 15 септември от 18:00 часа, отново в БСУ, зала 110, за да научите повече подробности за цялостните програми на SoftUni Digital и SoftUni Creative.

Свързват бизнеса с училището, чрез иновативна електронна платформа

Той ще ви вдъхнови да поемете по пътя на успешната кариера като дизайнери или специалисти по дигитален маркетинг - две от най-търсените професии в днешни дни, предлагащи огромни възможности за развитие и реализация.

И двете събития са безплатни, но местата в залата са ограничени, затова можете да направите регистрация от тук:

"Всичко, което трябва да знаете за дигиталния маркетинг и SoftUni Digital": https://digital.softuni.bg/events/2206/softuni-digital-in-burgas

"Всичко, което трябва да знаеш за дизайна и SoftUni Creative": https://creative.softuni.bg/seminars/1127/softuni-creative-in-burgas