Дарик открито студио
Дарик открито студио / netinfo
Преди кметът да ги бракосъчетае в студиото на Дарик, младите семейства получиха безценни пожелания
Обич, прошка, търпение, разбирателство, компромис, щастие и стабилност. Тези думи се съдържаха в посланието на гостите в откритото студио на Дарик радио Бургас пред сградата на Общината. 

ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo

Алуминиевата пергола, обзаведена като стилна сватбена зала и модерно студио посрещна 11-годишният Александър Георгиев, отличен като "Млад талант" за 2017 на Бургас,  кап. д. пл. Христо Мушков и съпругата му Златка, като една от двойките с най-дълъг брак, управителят на Обреден комплекс Магдалена Карастоянова, Силвия Танева от сватбения център, който декорира красивия кът за бракосъчетанията и днес навършва 14 години, Областният управител на Бургас - Вълчо Чолаков, който като адвокат и съпруг сподели позицията си за брака, както и специалистът-логопед Милева Владкова. Първият гост беше и собственикът на фирмата, която изгради уникалното съоръжение Ивайло Вълев. 

Дарик открито студио
netinfo


Тема на програмата бяха брака, семейството, ценностите и децата бяха включени в програмата на живо като част от кампанията на Дарик радио Бургас #ОсмелиСеДаКажешДа! Ето защо в нея присъстваха посланията и на отец Севастиан, както и на гражданите. 

#ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo


На финал, точно преди да започне и част 2 от инициативата на Дарик Бургас - бракосъчетания на открито, певицата Тони Димитрова отправи своите послания към трите влюбени двойки, които по-късно се врекоха във вечна вярност пред близки, приятели и пред кмета на Бургас - Димитър Николов, който лично ги бракосъчета.

Дарик открито студио
netinfo


Вълнуваща част от празника беше и специалното участие на децата изпълнители и музиканти от СОУ "Добри Чинтулов", с профил Изкуства. Техният поздрав към смелите семейства Димитър и Назифе, Мариана и Георги и Анелия и Асен успя да повдигне допълнително настроението на десетките гости на площад "Атанас Сиреков", които не се изплашиха от дъжда. 

#ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo

#ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo

#ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo



Екипът на Дарик Бургас се чувства горд, че успя да стане част от най-щастливия ден в живота на влюбените и им пожелава дълъг и щастлив семеен живот.

ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo

ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo

#ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo