/ netinfo
Димитър Николов поздрави на екипа на Дарик за позитивната инициатива
Любовта е най-верния компас
96208
Любовта е най-верния компас
  • Любовта е най-верния компас
„Пожелавам ви любовта и щастието никога да не стихват във вашия дом. Домът ви да бъде озарен от детски смях и радост. Да вярвате един в друг и да се подкрепяте“- С тези думи кметът на Бургас Димитър Николов се обърна към влюбените, които днес на площад "Атанас Сиреков" смело произнесоха заветното Да.

#ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo

Николов лично бракосъчета двойките в най-романтичния ден, а сватбените ритуали бяха кулминацията на инициативата на Дарик-Бургас, с подкрепата на Община Бургас #ОсмелиСеДаКажешДа. Той поздрави на екипа на Дарик Бургас за позитивната инициатива. А ние от Дарик изказваме благодарност за това, че прие да се включи в нея.

#ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo

Три двойки минаха под венчилото в специално изградения кът от цветя и кристал, аранжиран от сватбена агенция и магазин за дизайнерски мебели.
Проливният дъжд нито за миг не смути влюбените, които в присъствието на десетки гости и зрители, дошли да наблюдават на живо церемониите на открито, произнесоха брачните клетви, водени от най-верния компас - чистата човешка обич.

брак
netinfo

С бяла лимузина пристигна първата двойка Димитър и Незифе Начкови. Двамата се запознали на бригада в Англия, Димитър предложил брак, докато били на ски в Австрия. Днес обаче двамата са убедени, че като семейство ще живеят тук - в Бургас. „Каква по-прекрасна дата от 14-ти февруари - Денят на влюбените”, сподели Нафизе минути след горещата първа целувка като младоженци.

#ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo

Сватба в червено-символ на любовтта избраха втората двойка- Мариана и Георги. Огнено червена рокля с дълъг шлейф за булката, червени лалета и кокетен тоалет отново в червено за 6-годишната дъщеричка на младоженците- Александра, която бе и шаферка на сватбата, приковаха погледите. „Защо в червено?! Ние празнуваме нашата любов, нашата страст към живота. Любовта е това, да се бориш за човека до себе си, да го обичаш, а когато се разбираме само с поглед, това не е задължение, това е просто удоволствие. И любов...", каза Мариана.

брак
netinfo
.


Във вечна вярност днес в Бургас се врече още една двойка Анелия и Асен. Орисница на двойките стана певицата Тони Димитрова.

#ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo

Събитието на Дарик Бургас да посрещне в своето изнесено студио брачните ритуали стана възможно с подкрепата на ВИП Пласт, които осигуриха уникалната пергорла. Casa Decor, които декорираха с мебели на немската дизайнерска марка Каре, на Център за релакс и подобряване на здравето "Халомедика", които направиха специални подаръци на младите семейства с мисия за здраве и красота. Валентин Калайджиев - "Валвекс" вплете българските традиции в празника с дар по стар обичай за сватбарите - ризи с фолклорни мотиви. Сватбен център Брилянтин превърна перголата в най-романтичното място за сключване на брак, а учениците от профил "Изкуства" към СОУ "Добри Чинтулов" направиха истински фолклорен музикален завършек.