До 23 септември се кандидатства за стипендия от 500 000 долара
До 23 септември се кандидатства за стипендия от 500 000 долара / netinfo

Стипендия на стойност 500 000 долара и обучение до ниво бакалавърска степен в Babson College, САЩ предлага фондация „Кроношпан". Фондацията покрива всички разходи за четиригодишния срок на обучение в най-доброто американско учебно заведение за предприемачи, включително таксата, настаняването, учебниците, здравната застраховка и транспортните разходи до и от САЩ.
Всеки български ученик, който завършва своето средно образование през 2017 год може да кандидатства за това финансиране. За да бъде даден шанс на колкото се може повече средношколци, от Фондацията удължиха крайния срок за подаване на документите.
Кандидатите за стипендията могат да се регистрират на: scholarship.kronospanfoundation.org и да изпратят онлайн своите заявления до 23 септември 2016 г.
При попълването на заявление всеки кандидатстващ трябва да предостави следните документи (написани или преведени на английски език: Автобиография; Есе (есе от около 250 думи, което ще ни помогне да добием по-добра представа относно кандидата като личност; Академична справка от училището / справка за оценките в средата на учебната година; Препоръка (от преподавател, съветник, работодател или наставник); Формуляр на „Кроношпан"
За по-подробна информация относно програмата можете да посетите уеб сайта: www.kronospanfoundation.org или се свържете с представител на Кроношпан по всяко време на имейл: scholarship@kronospanfoundation.org .
Лице за контакт и данни за контакт: Велина Караниколова
Мениджър „Човешки Ресурси", „Кроношпан България" ЕООД, гр. Бургас; 056 805 299; hr@kronospan.bg