/ БГНЕС
Кметът на Бургас - Димитър Николов, поздрави всички жители на морския град с настъпилото Рождество. Той пожела здраве, смирение и светла Коледа.

Той допълни също така да има: "повече доверие един в друг и вяра, че утрешният ден ще бъде много по-добър и успешен от днешния".

Ето и цялото официално обръщение на Димитър Николов към бургазлии, отбелязоно от Община Бургас:

"Скъпи бургазлии, Честито Рождество Христово!

Поздравявам ви от сърце с най-светлия, чист и благословен празник в годината, като ви желая на първо място да бъдете здрави, защото само тогава можем да постигнем това, което желаем, да бъдем успешни и истински щастливи! Както в този празничен момент, всеки от нас споделя трапезата с най-близките си хора, нека продължим през цялата година да сме така сплотени и щастливи, да си даваме опора и кураж, да имаме разбирателство и да се подкрепяме взаимно. Обичайте семейството и приятелите си, защото с тях споделяме радостните и важни мигове в живота ни, те ни подкрепят в трудните моменти! Нека да имаме повече доверие един в друг и вяра, че утрешният ден ще бъде много по-добър и успешен от днешния! Нека всеки от вас успее да сбъдне това, за което мечтае най-силно!

Въпреки трудностите, през които всички трябваше да преминем през последните две години, нека гледаме с оптимизъм и с надежда напред. Само така ще можем да продължим да се развиваме и израстваме. Грижете се за семейството си, за приятелите си, но и за Бургас – да го обичаме, пазим и превръщаме в такъв, какъвто всички искаме да бъде – чист, красив, развит и модерен европейски град!

Скъпи бургазлии, желая ви светла и топла Коледа и в аванс успешна 2022-ва година! Бъдете здрави, сплотени и смирени! Нека доброто споходи вашия дом, а семейството бъде ваша опора! Имайте вяра в себе си и надежда в идните дни! Бъдете позитивни и щастливи! Светло Рождество Христово и благодатна 2022-ва година!".