Диди Саватева призна пред колеги, че като оперативен журналист все още се чувства странно сред политици
Диди Саватева призна пред колеги, че като оперативен журналист все още се чувства странно сред политици / Веселин Максимов
Откровената изповед на Диана
93014
Откровената изповед на Диана
  • Откровената изповед на Диана
По време на предизборната кампания Диана Саватева е записвала абсолютно всички предложения и препоръки от срещите си с граждани на Бургаска област. Това призна втората в листата кандидати за народни представители от ГЕРБ, която днес покани на кафе свои колеги от журналистическата гилдия в града.
 
Черно-бялото тефтерче, изпълнено впоследствие със записки, било подарък от приятел и въоръжена с него Саватева обяви, че е способна да започне работа като депутат още на следващия ден след изборите. Тя призна, че през това време се е чувствала странно, като представител на пишещите братя, попаднал в гражданската квота на партията.
 
Отговорният редактор на местното издание на „24 часа“ уточни, че е разпознала няколко свои идеи за развитието на Бургас и региона сред приоритетите на политиката на ГЕРБ. Сред тях са тези за туризъм приз цялата година, повишаване на образованието и културата на местно ниво и изграждането на новия четирилентов път Бургас-Слънчев бряг.