Бургаските народни представители от ГЕРБ
Бургаските народни представители от ГЕРБ / Веселин Максимов
Привлечени са сериозни средства за инфраструктура
Отчет на ГЕРБ депутатите
94781
Отчет на ГЕРБ депутатите
  • Отчет на ГЕРБ депутатите
Бургаските народни представители от ГЕРБ се отчетоха днес за свършеното от конституирането на четиридесет и четвъртия парламент до момента. Всеки от тях говори за различни сфери на работа.

Димитър Бойчев напомни, че до дни започва физическата работа по разширяването на пътя „Бургас-Слънчев бряг“, който отдавна е проблемен дори и през зимата. Срокът за изпълнение е 1 година.

Ивелина Василева подчерта, че финансирането за него е отделнло от всички 38 000 000 лева иннвестиции, привлечени в Бургаска област за сериозни инфраструктурни проекти.

Диана Саватева поясни, че 8 000 000 лева са осигурени и за укрепването на важните свлачища край квартал Сарафово и до Царево, които застрашават живота и здравето на местните жители.

Ася Пеева увери, че ГЕРБ работят по обявения предизборен приоритет – образованието и затова всички училища и детски градини са започнали учебната година ремонтирани и осигурени.

Галя Василева допълни, че в тази връзка тя и колегите й са поели ангажимент скоро в Бургаско да не съществува учебно заведение без спортна площадка, салон или зала. 

Чуйте ги в звуковия файл