Цветан Цветанов: Край с експериментите
Цветан Цветанов: Край с експериментите / снимка: Дарикнюз
Цветан Цветанов: Край с експериментите
31413
Цветан Цветанов: Край с експериментите
  • Цветан Цветанов: Край с експериментите

Няма да бъдат правени поредните експерименти в системата на МВР, защото служителите на министерството се умориха от постоянните промени, коментира в Бургас министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Той е на посещение в региона, предстоят му срещи с хотелиери в Слънчев бряг, за обсъждане на стратегията за сигурност през летния сезон в най-големия курортен комплекс у нас

В момента Министерството на вътрешните работи работи много ефективно и показател за това е положителната оценка за него в доклада на Европейската комисия, каза още министър Цветанов. Той заяви, че е доволен от факта, че в момента има политическа воля за това МВР да работи добре, каквато в предишното управление е липсвало.

„В момента всички директори и всички работници имат пълна оперативна свобода да вършат това, за което са призвани. Който извършва престъпления и който все още успява да избяга от наказателното преследване, рано или късно ще бъде хванат”, каза още Цветан Цветанов.

Относно сигурността по Черноморието през лятото, той обяви, че освен с румънските, на българските полицаи предстои съвместна работа и с гръцките им колеги.

Чуйте министър Цветанов в звуковия файл