/ ThinkStock/Getty Images
Безплатни УНГ прегледи обяви от днес Комплексният онкологичен център в Бургас. „Не чакайте усложненията. При болки или шум в ушите, болки в гърлото, проблеми със синусите посетете преглед при УНГ специалист. Тези прегледи имат основна роля и при профилактиката на рака на гърлото”, съветват опитните онколози.

Посетете безплатните ехографски изследвания на форум „Зона Здраве“ 2019 този уикенд

Oториноларингологията е една от най-старите медицински специалности в България. Популярно название на тази специалност у нас е уши-нос-гърло (УНГ). Тя е дисциплина,  занимаваща се с анатомията, физиологията и заболяванията - остри и хронични/ на ушите, носа, гърлото, ларинкса и слюнчените жлези.

„Нашите лекари са обучени в медицински и хирургически умения за лечение на пациенти със заболяванията на уши, нос, гърло и свързаните с тях структури на главата и шията. Техните специални умения включват диагностициране и провеждане на правилно лечение на заболявания на синусите, ларинкса, устната кухина и фаринкса”, съобщават от КОЦ.

Прегледите ще се извършват от 08 април до 10 май, в кабинет УНГ на Диагностично-консултативен блок в КОЦ. Записване на посоченият телефон: 056/82-01-42 или на място: Бургас, Поликлиника на „КОЦ-Бургас” ЕООД - регистратура