Над 1400 лева събрани в дарителските кутии за Влади
Над 1400 лева събрани в дарителските кутии за Влади / пресцентър

1457,26 лева са събраните средства в благотворителните кутии, поставени от Община Благоевград, в помощ на 5-годишната Влади.

Кампанията в областния център се проведе под мотото „Великден за Влади“. Тя бе организирана от родители на деца от II „А“ група на ЦДГ№10 „Мак“, съвместно с Община Благоевград. По време на празничните мероприятия на за Великден, на няколко места в града, бяха поставени специални кутии за събиране на средства за малката Владимира. Владимира Китанова е от Благоевград и е само на 5 години. Тя страда от детска церебрална парализа.

Специалисти в Китай дават надежда за подобряване състоянието на детето, но за целта са необходими средства. В момента Влади е в Китай, където на момиченцето се провежда специална рехабилитация. Всеки, който желае, може да помогне на малкото момиче. Утре ще се проведе и благотворителният концерт в подкрепа на детето. Той започва в 19:00 часа в зала "Яворов". Цената на билета е 3 лв.

На входа ще има и благотворителен базар, където ще може да се закупят сладкиши, както и картички с информация за Влади. Всички събрани средства ще бъдат преведени по нейната сметка.

Ето и сметката:
БАНКА ДСК
IBAN BG29STSA93000022481452
BIC STSABGSF
ВЛАДИМИРА ВЛАДИМИРОВА КИТАНОВА