Малеш закри сезона с банкет
Малеш закри сезона с банкет / снимки: Дарик Благоевград, Боби Тренчев

С мощен купон Малеш - Микрево отпразнува края на футболната година. Футболисти и ръководство се събраха в ресторант в Сандански, за да отбележат завършването на най-успешната година в 70-годишната история на клуба. Малеш през 2010-та за първи път намери място сред професоналните клубове у нас и се утвърди като един от водещите отбори в западната "Б" група. В края на годината пък се сблъска с ЦСКА в 1/8 финален двубой от турнира за купата на България.

Малеш закри сезона с банкет
netinfo

Президентът на отбора Валентин Чиликов благодари на всички за мъжеството и призова играчите да продължават по същия начин. "Нека се познава, че сме мъже не само по това, че носим панталони. Наричат ни селяни, няма проблем, нека всеки ни приема както желае. Ще кажа само че може да сме селяни, но не сме селяндури"- заяви президентът-кмет и пожела здраве и весели празници на всички футболисти.

Малеш закри сезона с банкет
netinfo

Играчите, съвсем като професионалисти се ограничиха в избора на алкохолни напитки до чаша-две вино, но пък за сметка на това три печени прасенца бяха изядени от присъстващите на тържеството.