Людмил Коцев: Екипно за достоен живот
Людмил Коцев: Екипно за достоен живот / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка

Благоевград и жителите в общината заслужават пълна промяна в местното самоуправление. На тези избори е възможно да загърбим изминалите четири години на застой, икономически колапс и липсата на административен капацитет, заяви за Дарик бизнесменът Людмил Коцев, който е с преференциалния номер 12 в листата на ЕКИП и деен активист в отбора на кандидат-градоначалника Владимир Елезов.

"Реших да се боря за доверието на всички хора в Благоевградско, защото съм уверен, че всички ние имаме шанс да променим наложеното статукво. Силното ми желание е да докажем, че така нереченият корпоративен вот и изборни трикове на управляващите няма да заработят, когато сме заедно, обединени в каузата за социална справедливост, достоен живот за децата и възрастните, за отстояване на конституционните ни права. Вярвам, че на 25 октомври гражданите ще направят сериозен избор с бюлетина номер 31", коментира Людмил Коцев.

"С Владимир Елезов сме приятели и съмишленици от години. В него виждам събирателен профил на младия, образования и готов за неуморна работа управленец. Програмата ни за следващите четири години е абсолютно различна от другите състезаващи се за местна власт. Ние сме обърнати със сърце и душа към добруването и мъдростта на хората, защото сме гражданско сдружение, което в ОбС доказа, че има хъс и смелост да критикува, да не гласува предлагани решения на кметската администрация, които са в ущърб на града и жителите", заяви Людмил Коцев, който е управител на известна лизингова компания за Средна, Южна и Югозападна България.

"Дай Боже, Благоевград да не стигне до нивото на северозападните общини. Не се страхувам да говоря, че през последните години местната власт не направи така важните стъпки за подем в икономиката, инвестициите и откриването на нови работни места. Напротив, разбиха се средният и малкият бизнес. Давам веднага пример - фалираха семейни фирми, търговци, които бяха лишени от прехрана, защото в Благоевград стъпиха по незаконен начин олигарсите и монополният бизнес. Станахме свидетели на козметични ремонти, изпълнени по некачествен начин, от които се възползваха финансово няколко фирми, близки до кметското ръководство", категоричен е Коцев.

"Не на последно място - допуснахме младите хора, нашите деца, да избягат от родните си места в Благоевградско. Напуснаха семействата си отлично образовани младежи. Работят в чужбина не това, за което са учили. Защо през последните години не можахме да им подсигурим работни места, професионална реализация, а се славим като млад, университетски град. Защо останаха голословни обещанията на управниците ни по отношение и на селските райони. Живеещите в села на няколко километра от Благоевград нямат канализация, пътища. В село Хърсово, което е на 10 минути от общинския център, все още не знаят какво е това електрификация - отглеждат децата си на свещи и фенери. Това ли заслужаваме в 21 век", пита кандидатът за общински съветник.

"Вярвам, че моите съграждани на този вот ще бъдат активни и вече са направили своя избор за игнориране на лъжците в управлението и партийните централи. Да си дадем шанс за по-добър живот", призова Людмил Коцев.