Атанас Камбитов
Атанас Камбитов / Снимка: Община Благоевград

Искрено се забавлявам, наблюдавайки жалките напъни на шепа палячовци, чиято единствена работа от година насам е да фабрикуват и тиражират лъжи, клевети, сигнали с невярно съдържание и фейк новини. Така кметът на Благоевград Атанас Камбитов коментира тиражираните информации, че е имал участие в търговско дружество и по този начин е нарушил закона за местното управление.

Той е категоричен, че опонентите му се занимават единствено с тиражирането на фалшиви новини и непроверени информации.

"Както обикновено, в началото на всеки техен “сензационно-разобличаващ сигнал” надават оглушителен вой, но след като излязат резултатите от проверките, подвиват опашките, свиват се в дупките си и продължават да мишкуват до следващото фиаско. Който иска да гледа поредния епизод от долнопробната продукция, да гледа! Аз имам достатъчно работа, работа за Благоевград и хората в него", подчерта градоначалникът.

"Драги “опоненти”, дерзайте в същия дух до октомври, когато ще се срещнем на изборите. Дотогава внимавайте да не си избодете очите с носовете. И помнете - само с мерак не става, трябва и акъл!", казва в заключение Атанас Камбитов.