Четирима са ранени при катастрофи в Благоевградско
Четирима са ранени при катастрофи в Благоевградско / netinfo

49-годишен мъж е в болница след катастрофа между лек и товарен автомобил. Инцидентът е станал на разклона между селата Буково и Кремен, общ.Гоце Делчев, когато лека кола „Фолксваген Венто", на десен завой навлиза в насрещната лента за движение и се блъска челно в товарен автомобил „ДАФ”.

Вследствие произшествието, с контузия на десен крак и главата, е пострадал водачът на лекия автомобил, който е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев и 51-годишен мъж, пътуващ в лекия автомобил, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Още две катaстрофи са станали през изминалото денонощие в Благоевградско. Вчера между местността „Предел” и Разлог, товарен автомобил „Исузо” с 56-годишен водач от гр.Разлог, извършвайки обратен завой не пропуска движещият се след него товарен автомобил и предизвиква ПТП. При произшествието е пострадал водачът на товарния автомобил „Исузо”. Той е без опасност за живота.

Тази сутрин около 05:50 часа в района на с.Баничан, общ.Гоце Делчев е станало ПТП, при което лек автомобил „Ауди” с 32-годишен водач от Благоевград, за да избегне удар с насрещно движещ се лек автомобил, се завърта и излиза извън платното за движение. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, е пострадал водачът на лекия автомобил „Ауди”.