17-годишен е с опасност за живота след като се заби с мотор в дървена ограда
17-годишен е с опасност за живота след като се заби с мотор в дървена ограда / netinfo

17-годишен неправоспособен водач е с опасност за живота, след като се вряза с мотоциклет в крайпътна ограда, съобщават от благоевградската полиция. Пътният инцидент е станал към 19.30 часа снощи в село Брезница, община Гоце Делчев, когато младежът губи контрол над превозното средство и се удря в дървено ограждение.

Момчето е настанено в ОАРИЛ на болницата в Гоце Делчев с черепно-мозъчна травма. На пострадалия не е взета проба за алкохол с техническо средство. При управлението на мотоциклета водача не е използвал защитна каска. По случая е образувано досъдебно производство.

Още двама мотоциклетисти са пострадали при произшествия в областта за изминалото денонощие. 21-годишният С.Б. от село Първомай, община Петрич, е с фрактура на десния крак, след като се е преобърнал с мотора си на пътя. Инцидентът е вследствие на несъобразената скорост, с която шофирал младежът.

54-годишна мотопедистка пък е била блъсната, при изпреварване, от лек автомобил в Благоевград. Тя е настанена в Ортопедично отделение в МБАЛ-Благоевград със счупване на лява раменна кост и без опасност за живота. По случая е образуван заявителски материал.