/ ThinkStock/Getty Images
Покойната сестра на Джордж Майкъл Мелани Панайотиу ще бъде погребана до легендарния си брат и тяхната майка. Мелани беше намерена мъртва на 25 декември. Три години по-рано, отново на Коледа, почина и самият Джордж Майкъл.

И двамата - Джордж и майка му Лесли, са погребани един до друг в гробището Хайгейт. В съседен гроб ще бъде положена и Мелани.

И сестрата на Джордж Майкъл издъхна на Коледа

Източници, близки до семейството, казват, че гробът на сестрата на Джордж ще има надгробна плоча, но неговият вече трета година след смъртта му остава без възпоминателна плоча, за да не бъде притегателна точка за фенове от цял свят. "Сега, когато семейството се събира, за да отдаде последна почит на Мелани, близките не желаят да има фенове на певеца на гробището, за да може спокойно да почетат паметта му".



Семейството на Джордж е платило такса за допълнителна охрана на гроба му, а единственият знак, че последният дом на певеца е там, е скромна плоча с името на майка му.
Мелани, която почина на 59-годишна възраст, е била намерена мъртва от сестра си Йода. Опечаленото семейство помоли феновете да проявят респект и да оставят близките на мира.



На 25 декември властите съобщиха в официално изявление, че Лондонската спешна помощ е била повикана около 19.35 ч. след сигнал за внезапно починала жена. Разследващите не са намерили подозрителни обстоятелства около смъртта на жената, но точните причини за кончината й все още не са оповестени.
БГНЕС