/ Guliver/Getty Images
Преди три години отново на празника си отиде и нейният брат
По-малката сестра на британския певец Джордж Майкъл Мелани Панайоту беше намерена мъртва в къщата си в Лондон. Тя си отива от този свят точно три години след смъртта на музиканта, който също почина на Коледа.
 
Тялото на 55-годишната Мелани Панайоту, фризьорка по професия, е било открито от по-голямата й сестра Йода. В изявление пред „Mirror“ лондонската полиция съобщава, че е била извикана от Службата за бърза помощ около 19.35 ч. в сряда, 25 декември, по сигнал за внезапната смърт на жена, на възраст около 50 години. Според информационните агенции няма нищо подозрително в смъртта на жената, но причините за фаталния край остават неясни.

Смъртта на Мелани потвърди и адвокатът на семейството Джон Рийд. „Можем да потвърдим, че много трагично Мелани е починала внезапно. Семейството моли да бъде уважена скръбта им в този тъжен момент. Няма да има други коментари“, лаконичен беше Рийд.
Изданието припомня, че Джордж Майкъл и сестра му Мелани са били много близки още от деца. В пика на славата му именно Мелани го придружава по време на световните му турнета.