Паника музикален фестивал Ню Йорк
Паника музикален фестивал Ню Йорк / БГНЕС
Паника по време на традиционния „Глобъл Ситизен фестивал” в Сентрал парк в Ню Йорк, съобщава АФП. Част от публиката напусна за кратко събитието, след като по време на едно от музикалните изпълнения се чу силен шум, наподобяващ стрелба. Хората започнаха да крещят „Изстрели” и се втурнаха към изходите, разказват очевидци.
 
След като полицията пристигна на мястото на инцидента се оказа, че шумът е бил предизвикат от падането на едно от металните ограждения около сцената. За да увери хората, че няма нищо тревожно, фронтменът на „Колдплей” Крис Мартин покани на сцената един от полицаите. Двамата увериха публиката, че няма непосредствена опасност и призоваха напусналите фестивала да се върнат обратно и да се насладят на вечерта.

Паника музикален фестивал Ню Йорк
БГНЕС

Паника музикален фестивал Ню Йорк
БГНЕС

Паниката избухна точно година, след масовата стрелба по време на кънтри фестивала в Лас Вегас, когато бяха убити 58 души, припомня АФП.
 
Глобъл Ситизен фестивал” е събитие за хора, които участват в акции в подкрепа на финансовата помощ за нуждаещите се. Тази година във фестивала участваха освен „Колдплей” и ритъм енд блус певецът Уикенд и Джанет Джаксън.

Паника музикален фестивал Ню Йорк
БГНЕС


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС