Cветският експерт в NOVA NEWS Ивелина Кунчева коментира филмовите награди и номинацията на българката
Измина нощ, изпълнена с трепетно очакване да разберем дали Мария Бакалова ще получи наградата "Златен глобус" за най-добра актриса в комедия или мюзикъл… и въпреки че статуетката отиде при актрисата Розамунд Пайк, Мария даде сериозна заявка за присъствието си в Холивуд.

Мария Бакалова е едно момиче, което през последните месеци  донесе на всички ни много надежда, показа ни, че и най-смелите ни мечти могат да се сбъднат, тръгвайки от Меден рудник в Бургас и впускайки се стремглаво в необятния свят на Холивуд.

"За мен тя постигна огромен успех, и макар тя да не спечели, "Борат 2" бе отличен за най-добър комедиен филм. Ролята й е прекрасна и много забавна“, коментира светският експерт на NOVA NEWS Ивелина Кунчева, която има авторски интервюта с Ален Делон, Антонио Бандерас и десетки други световни филмови знаменитости.

Тя се запознава с неин проект още миналото лято – на фестивала „Любовта е лудост“.  Става дума за филма "Като за последно" с режисьор Ивайло Пенчев. На въпрос защо Бакалова, която е главната актриса във филма, не присъства на фестивала той казва, че "светът скоро ще говори за нея".

"Мария Бакалова има спефицична енергия и талант.  Хора, гордейте се, тя е първата българка, номинирана за награда "Златен глобус". И участва във филм, отличен с наградата", споделя Ива Кунчева в "Социална мрежа"

Според светския журналист, отразявал Фестивала в Кан седем поредни години, крачка по крачка Бакалова прави своите смели стъпки към Холивуд.

Какво каза още Ива Кунчева в "Социална мрежа" по NOVA NEWS - във видеото.

Източник: NOVA NEWS