/ ThinkStock/Getty Images
Мъж, който преследва американската певица Тейлър Суифт и проникна на два пъти в дома й, заради което беше осъден, потрети деянието си, предаде АП.

Роджър Алварадо беше арестуван при опит да влезе в апартамента на Суифт в квартала Трайбека в Ню Йорк. Алварадо се изкачил по пожарникарска стълба и разбил остъклена врата, за да влезе вътре. В жилището не е имало никого.

Натрапник проникна в дома на Тейлър Суифт... за да поспи (ВИДЕО)

През април м.г. Алварадо беше арестуван в апартамента на Суифт. Там той бе открит заспал в леглото на певицата, след като преди това си взел душ в банята й. Миналия месец Алварадо беше осъден на 6 месеца затвор за нарушението и на пет години пробация. Но тъй като от ареста до осъдителната присъда той беше прекарал зад решетките близо девет месеца, той беше освободен. Според съдебното решение Алварадо трябваше да изкара пробацията във Флорида, откъдето е родом. Той трябваше и да премине през програма за хора с психически проблеми.

Gulliver/Getty Images

Преди това провинение Алварадо се опита да разбие входната врата на жилището на певицата с помощта на лопата.

Банков обирджия се опита да впечатли Тейлър Суифт

В нито един от случаите Суифт не е била в дома си. Неотдавна пред сп. "Ел" тя призна, че се страхува от насилие и взима предпазни мерки, като например носи продукти за спиране на кръвотечението в случай на прострелване или атака с нож.
БТА