/ Gulliver/Getty Images
Бащата му твърди, че футболистът правил секс с жената по взаимно съгласие
Бразилската суперзвезда Неймар отговори на обвиненията срещу него в изнасилване. Днес стана известно, че млада жена е подала жалба в полицията в Сао Пауло, в която твърди, че е била изнасилена от футболиста в парижки хотел на 15 май.
 
По нейните думи тя е била емоционално шокирана и се е страхувала да подаде жалба в друга страна, затова го е направила в родината си.
 
Жена обвини футболната звезда Неймар в изнасилване

Самият футболист отговори, че сега е принуден да разкрива моменти от личния си живот, за да доказва, че на практика нищо не се е случило. Според него това са били нормални отношения между мъж и жена, както при всички двойки. Неймар подчерта, че след половия акт двамата са продължили да общуват.
 
"Обвиняват ме в изнасилване. Това е тежко, сериозно обвинение, което ме изненада. Много е тъжно да чуя това, тъй като тези, които познават мен и моя характер, са уверени, че никога не бих направил нещо подобно. Това бе капан и аз попаднах в него. Но нека това да ми бъде за урок. Има хора, които искат да се възползват и да изнудват, а това наистина е тъжно и болезнено", коментира Неймар в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on


Бащата на Неймар, който е и негов агент, също коментира обвиненията към сина му в изнасилване. Според Неймар да Силва, футболистът наистина е правил секс с жената, която го обвинява, но това е станало по взаимно съгласие. "Това е труден момент. Ако не успеем бързо да докажем истината, проблемите ще нараснат лавинообразно. Ако се наложи да покажем съобщенията на Неймар в WhatsApp и разговорите с тази жена, ние ще го направим", заяви бащата на Неймар, цитиран от USA Today.

Gulliver/Getty Images

Той допълни, че има налични снимки и свидетелства, доказващи, че синът му е шантажиран. Ако се наложи, може да се стигне и до извънсъдебно споразумение.
 
Ще успее ли да се защити Роналдо след обвиненията в изнасилване? (ВИДЕО)

Неймар е участник в бразилския национален отбор по футбол, който се готви да участва в Копа Америка. Наскоро той бе лишен от капитанската лента в тима на Селесао и тя бе връчена на Дани Алвес, съотборник на Неймар в ПСЖ.
БГНЕС