Вчера в компанията на приятелката си Джорджина Родригес Кристиано Роналдо изгледа мача между Ювентус и Йънг Бойс от ложата на стадион Алианц. 
Вчера в компанията на приятелката си Джорджина Родригес Кристиано Роналдо изгледа мача между Ювентус и Йънг Бойс от ложата на стадион Алианц.  / Gulliver/Getty Images
Появи се видео с пияния Кристиано и Катрин Майорга
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо категорично отрича обвиненията в изнасилване срещу него. Футболистът няма никакви притеснения от евентуално разследване на случая.

В края на миналата седмица американката Катрин Майорга заяви, че Роналдо я е изнасилил в хотелска стая в Лас Вегас през юни 2009 г. След случилото се неговите представители са я подвели да подпише договор за конфиденциалност срещу 370 000 долара.
  Скандалът, публикуван първо от германското списание "Шпигел", бързо набра скорост. Изданието дори публикува въпросния договор за извънсъдебно споразумение, а полицията в Невада потвърди, че отново ще отвори случая, за да го преразгледа.

Катрин Майорга вече е завела гражданско дело срещу португалеца. Очаква се адвокатите, които я представляват, да запознаят по-подробно медиите с твърдението и иска на подзащитната си.
 
Какви са обвиненията в изнасилване срещу Кристиано Роналдо, четете в Gong.bg

В същото време Роналдо публикува позицията си в Twitter: " Категорично отхвърлям обвиненията срещу мен. Изнасилването е отвратително престъпление, което е против всичко, в което и вярвам, и което съм", пише футболистът. "Колкото и да имам желание да изчистя името си, отказвам да подхранвам този медиен спектакъл, създаден от хора, които искат да си правят реклама на мой гръб ", добавя той.
 
"Чистата ми съвест ще ми позволи да изчакам спокойно резултатите от всички разследвания по случая", пише в следващ пост Роналдо.
 
Още преди дни петкратният носител на Златната топка определи твърденията като "фалшиви новини". Публикациите провокираха футболиста да пусне и видео пост:
 
Адвокатът на Кристиано Роналдо Кристиян Шерц настоява, че твърдението е "незаконно" и е "едно от най-сериозните нарушения на личните права".
 
След като гръмна скандалът с обвиненията на Катрин Майорга към Кристиано Роналдо медиите в Англия намериха видео от въпросната вечер, в която жената твърди, че станала жертва.
 

Британският таблоид "Сън" разпространи кадри от клуб Sin City, на които се вижда, че двамата са се забавлявали.