Кристиано Роналдо
Кристиано Роналдо / БГНЕС
Германското издание "Шпигел" си навлече съдебни проблеми със звездата на световния футбол Кристиано Роналдо. Списанието ще бъде дадено на съд от адвокатите на португалеца още в началото на следващия месец, съобщава gong.bg

Причината за иска е в материала на медията, в който е интервюирана американката Катрин Мойорга, твърдяща, че е била изнасилена от звездата през 2009 г. в Лас Вегас. Твърди се, че тя е получила 375 хил. долара, за да мълчи. Роналдо категорично отрича публикацията.

Подробности четете в gong.bg

34-годишната американка Катрин Майорга, която претендира, че е била изнасилена от звездата Кристиано Роналдо, проговори за пръв път публично за случая, който стана медийно достояние миналата година благодарение на немското издание „Шпигел. От списанието уточниха тогава, че са получили документи от Football Leaks за случая. Сега отново „Шпигел” публикува за пръв път думи на американката, която разказва своята история.

Подробности четете в gong.bg

Последва светкавичен отговор от юридическия екип на Роналдо, който обяви информацията за "брутално незаконна" и добави, че още в понеделник ще внесе в съда документите за обезщетение за накърняване честта на клиента си.
gong.bg