/ Gulliver/Getty Images
Принц Джордж стана на 8 годинки. По този повод неговите родители - принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин публикуваха нова снимка на рожденика. На фотографията Джордж позира с широка усмивка, седнал върху предния капак на автомобил "Ленд Роувър". Както обикновено, снимката е направена от майка му, която е запалена по фотографията.

Принц Джордж изгледа заедно с Дейвид Бекъм мача Англия-Германия на Уембли

Рожденикът, който е трети по линията за наследяване на британския трон след дядо си принц Чарлз и баща си принц Уилям, е облечен със сини къси панталонки и блуза с яка в същия цвят на оранжеви райета.

принц Джордж
БТА

Снимката е направена по-рано този месец в Норфолк, Източна Англия, уточняват от двореца Кенсингтън.

Принц Джордж Александър Луи се появи на бял свят на 22 юли 2013 г. в частното крило "Линдо" на лондонската болница "Сейнт Мери". Първата му публична поява се състоя ден по-късно, когато Уилям и Кейт се появиха на стълбите пред крилото пред огромна тълпа от фотографи и снимачни екипи.

Любимите хобита на кралското семейство

принц Джордж
Gulliver/Getty Images

принц Джордж
Gulliver/Getty Images


Принц Джордж е най-голямото от трите деца на херцозите на Кембридж. Сестра му принцеса Шарлот е на шест години, а брат му принц Луи - на три. Традиционно рождените им дни се отбелязват с публикуването на техни нови снимки.