/ Gulliver/Getty Images
Много хора мечтаят да се отърват от излишните килограми или малкото коремче, но не всеки е готов на изтощителни тренировки във фитнеса. За щастие кралското семейство е готово да се притече на помощ на онези, които искат да са във форма. Или по-скоро диетологът Габриела Паун, която преди няколко години е помогнала на принц Хари да отслабне.

Точно преди да срещне Меган, принцът се беше "поотпуснал" леко, а амбициозната бъдеща херцогиня бързо се погрижи той да влезе отново във форма. За целта двойката се обърнала към известната диетоложка.

Ново напрежение в двореца: Кралското семейство с позиция за мемоарите на принц Хари

В книгата си „2 седмици, за да се чувстваш добре“, Габриела описа ефективни методи за борба със затлъстяването. Според нея един от най-добрите варианти е т.нар. "фастинг" или прекъсващо гладуване, в което 16 часа не се храните, а в останалите 8 можете да ядете каквото сърцето ви пожелае.

Основното правило: стриктно се придържайте към графика и не се отпускайте по време на периода на гладуване. Паун също препоръчва диета 4 на 3: три дни в седмицата консумирате не повече от 500 ккал, а останалите 4 дни ядете както обикновено.

Габриела отбеляза, че е важно да следите нивата на кръвната си захар, за да поддържате добро здраве. Чаша горещо кафе или плод на гладно е сутрешен ритуал, който е най-добре да се избягва.

Кралски драми: Кой успя да помири Кейт и Меган

Стоп списъкът включва и обичайни закуски с храни с високо съдържание на протеини - кисели млека с ядки и семена или протеинови блокчета.

Освен това бившият диетолог на принц Хари съветва децата да се научат на здравословен начин на живот от малки - например, добавете ситно нарязани зеленчуци и плодове към редовното им ястие, увеличавайки количеството с течение на времето.
Wday