Принц Хари съжалявал горчиво, че е злепоставил своето семейство в скандалното интервю, което даде пред Опра Уинфри заедно със своята съпруга.

През последните месеци той правил опити да се помири с принц Уилям. Херцогът на Кеймбридж бил дълбоко обиден на по-малкия си брат заради решението му с
Меган да се откажат от кралските си титли, споделят дворцови източници. Уилям се засегнал горчиво и от нападките на Меган към съпругата му, която се оплака пред
Опра, че Кейт я била разплакала в навечерието преди сватбата й.

Принц Чарлз планира да лиши от титли децата на Меган и Хари

Раждането на малката Лилибет Даяна - дъщерята на Меган и Хари обаче се оказало повратна точка в отношенията на двете херцогини. Кейт била трогната от факта, че момиченцето е кръстено както на кралицата, така и на покойната им свекърва принцеса Даяна. Това стопило напрежението между двете и те дори започнали да разменят съобщения помежду си. Тонът задала Кейт Мидълтън, като изпратила поздравление на Меган за раждането на дъщеря й. То било придружено с подарък за Лилибет.

кралски драми
кралски драми


Любимите хобита на кралското семейство

На първи юли принцовете Уилям и Хари откриха мемориал в чест на 60-годишнината на раждането на майка им. Дали братята са използвали този повод, за да сключат мир - не става ясно. Но между двамата имаше някаква близост, която не  бяхме виждали отдавна. Защото бяха обедини от най-важното - паметта на майка им.
Wday