Фан Бинбин
Фан Бинбин / Gulliver/Getty Images
Звездата на китайското и холивудското кино Фан Бинбин, за която наскоро бе оповестено, че изчезнала, дължи на китайските данъчни власти еквивалента на 129 милиона долара данъци и такси, съобщиха Ройтерс и Франс прес, като цитират китайски медии.

Актрисата Фан Бинбин е изчезнала

Синхуа съобщи, че Фан Бинбин трябва да плати 883 милиона юана (129 милиона долара) данъци, такси и глоби. Малко след това актрисата наруши мълчанието си, като се извини на Китай и почитателите си в социалната мрежа Weibo: "Засрамена съм и се чувствам ужасно виновна за това, което направих. Провалих страната, която ме отгледа, разочаровах обществото, което ми имаше доверие, огорчих феновете, които ме обичаха. Най-искрено се извинявам на всички".

Фан Бинбин
Фан Бинбин Gulliver/Getty Images

В изявлението си Фан Бинбин обещава да плати всички данъци и такси, които дължи.

36- годишната Бинбин, която е участвала в суперпродукциите "Железният човек" и "Х-мен", е също манекенка и продуцент, уточнява БТА. Тя бе член на журито на кинофестивала в Кан през 2017 година.

Фан Бинбин
Фан Бинбин Gulliver/Getty Images

Скоро по екраните ще се появи трилърът "355", в който тя партнира на Марион Котияр и Пенелопе Крус.

Пет секси красавици „влизат в ролята“ на Джеймс Бонд (СНИМКИ)

Фан Бинбин бе много активна в социалните мрежи и има повече от 62 милиона последователи в родината си, но от края на месец май беше безмълвна в Weibo (китайският Twitter), след като бе обвинена в данъчни измами във връзка с доходоносен договор.

Фан Бинбин
Фан Бинбин Gulliver/Getty Images

Нейната компания я защити, но според китайските данъчни власти Бинбин и контролираните от нея фирми не са платили данъци за десетки милиони долари.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук