Град Гщаад не би бил безполезен в която и да е приказка за Андерсен. Този чар, както и петзвездните му заведения, са му помогнали да се превърне в едно от най-ексклузивните места в Швейцария и света, тъй като международно известни знаменитости и дори някои членове на кралските фамилии прекарват зимните си ваканции тук. Ако решите да го направите и вие, ще получите посещение от Дядо Коледа, който слиза в града, за да се срещне с всички деца, освен че се наслаждава на своя пазар, разходки с шейни, фондю с коледен пунш и концерти класическа музика, наред с много други дейности .
Град Гщаад не би бил безполезен в която и да е приказка за Андерсен. Този чар, както и петзвездните му заведения, са му помогнали да се превърне в едно от най-ексклузивните места в Швейцария и света, тъй като международно известни знаменитости и дори някои членове на кралските фамилии прекарват зимните си ваканции тук. Ако решите да го направите и вие, ще получите посещение от Дядо Коледа, който слиза в града, за да се срещне с всички деца, освен че се наслаждава на своя пазар, разходки с шейни, фондю с коледен пунш и концерти класическа музика, наред с много други дейности . / iStock/Getty Images
Франкфурт въведе по-строги ограничения, тъй като случаите на заразени с новия коронавирус продължават да се увеличават. Една от мерките предвижда отмяна на годишния коледен пазар, предаде ДПА.

Местната управа е взела решението на специална среща снощи, се посочва в комюнике за медиите.

Градът, който е най-големият в провинция Хесен, е регистрирал над 176 случая на вируса на 100 000 жители за седемдневен период.

Франкфурт разшири и зоните, в които е задължително да се носи маска. 
БТА