/ Guliver/Getty Images
В интернет се появиха нови подробности от живота на Бритни Спиърс и Сам Асгари. Отново се потвърди, че съвместният им живот не е бил никак безоблачен.

Основателят на TMZ Харви Левин каза в ефир на документален филм за развода на поп дивата, че в брака й с Асгари е имало скандали, довели до наранявания.

Веднъж Бритни и Сам имаха сериозен спор в хотелска стая в Лондон. По време на тази схватка Бритни толкова се изнерви, че се спъна и разби главата си в масичката за кафе. В крайна сметка тя получи шевове. Изпълнителният продуцент Чарлз Латибодиер смята, че именно емоционалната нестабилност на Спиърс е била „последната капка“ за Асгари, която просто не може повече да се справя с непостоянното й поведение.

Припомняме, че Бритни Спиърс и Сам Асгари решиха да се разведат година след сватбата. Според TMZ Сам е задействал развода. Причината била, че Бритни уж редовно го биела, държала се неуравновесено, а веднъж дори му изневерила с домашен помощник. В същото време бивша клиентка на Асгари, който води занятия по фитнес, го обвини в сексуален тормоз. Според нея той не се е опитвал да бъде верен на жена си.

В пресата също имаше информация, че Асгари поиска да преразгледа брачния договор с Бритни, искайки да получи повече "компенсация" от договореното, в противен случай той обеща да публикува някои "неудобни подробности" за певицата. Представители на Aсгари обаче в интервю за ET казаха, че това не е вярно.

Самата Бритни Спиърс, коментирайки развода в социалните мрежи, каза, че "вече не може да издържи на болката". Наскоро се появи още един факт, който показва, че двойката все пак се е разделила относително приятелски. Стана известно, че след раздялата самата Бритни е предложила да плаща за луксозните апартаменти на Сам в Лос Анджелис. Цената за месечен наем на такова жилище е около 10 000 долара. 
БГНЕС