Боби Браун и Боби Браун младши
Боби Браун и Боби Браун младши / Gulliver/Getty Images
Боби Браун младши - синът на певеца Боби Браун, е починал от комбинация от алкохол, кокаин и опиоида фентанил, според доклада от аутопсията, предаде Асошиейтед прес.

28-годишният Браун младши беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис на 18 ноември 2020 година. Тогава полицията не откри данни за насилствена смърт. Предвид проблемите му с алкохола и наркотиците смъртта му беше обявена за нещастен случай. Боби Браун младши е син на Боби Браун и Ким Уорд. Смъртта му е поредното нещастие в семейството на известния певец.

През 2012 година бившата му съпруга - легендарната певица Уитни Хюстън, беше намерена удавена в банята на хотелска стая в Бевърли хилс.

Наркотици, алкохол и самота - трагичната съдба на Уитни Хюстън и дъщеря ѝ (ВИДЕО/СНИМКИ)

Дъщерята на Боби Браун и Уитни Хюстън, Боби Кристина Браун беше намерена в безсъзнание във ваната в дома ѝ в покрайнините на Атланта през януари 2015 г. 22-годишната Браун почина през юли същата година, след като прекара шест месеца в кома.

Мистерия около причината за смъртта на Боби Кристина Браун

Ник Гордън, бившият партньор на Боби Кристина Браун, когото близките ѝ обвиняваха за смъртта ѝ, почина на 30-годишна възраст в началото на миналата година, припомня агенцията.
БТА