/ Guliver/Getty Images
Бивш модел обвини Доналд Тръмп, че я е опипвал, след като двамата били запознати от сексуалния насилник Джефри Епщайн през 90-те години на миналия век, съобщи вестник „ Гардиън“.

Бивша журналистка заяви пред съда, че Тръмп я изнасилил в магазин за бельо

Стейси Уилямс се е запознала с Тръмп на парти през 1992 г., след като е била представена от опозорения финансист, с когото се е срещала по това време.

„Тогава стана много ясно, че той и Доналд са били наистина, наистина добри приятели и са прекарвали много време заедно“, каза Уилямс.

 
Епщайн, който беше осъден за сексуални престъпления и сложи край на живота си в затвора през 2019 г., е посетил Тръмп в компанията на Уилямс през 1992 г. в неговия офис в Ню Йорк. Тръмп я дръпнал към себе си и започнал да я опипва.

Уилямс, която сега е на 56 години, казва, че бившият президент е поставял ръцете си навсякъде - по гърдите, талията и задните ѝ части, което я накарало да "замръзне на място". Тя забелязала, че двамата мъже сякаш се усмихват един на друг.

Тръмп обжалва присъдата си по гражданско дело за сексуално насилие

Говорителка на кампанията на Тръмп, отхвърли твърденията и ги нарече "фалшива история", като определи Уилямс за "бивш активист" на експрезидента Барак Обама.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС