ВИДЕО: Уникален Кубрат Пулев нокаутира гиганта Устинов и гледа към Кличко!

ВИДЕО: Уникален Кубрат Пулев нокаутира гиганта Устинов и гледа към Кличко!
ВИДЕО: Уникален Кубрат Пулев нокаутира гиганта Устинов и гледа към Кличко! / БГНЕС

Уникалният Кубрат Пулев записа най-голямата победа в своята кариера, след като победи с нокаут в 11-тия рунд гиганта Александър Устинов, който до този момент нямаше загуба в кариерата си на боксьор.

По този начин Пулев защити европейската си титла и пояса на Международната боксова федерация и си осигури възможността да излезе на ринга срещу световния шампион Владимир Кличко!

Кобрата изобщо не се изплаши от внушителния си съперник, който е висок 202 сантиметра и тежи 136 килограма, а до момента имаше 27 победи от 27 мача на професионалния ринг.

Българинът бе по-добрият боксьор през целия мач и се очакваше да спечели мача по точки след 12-те рунда, но вместо това, в 11-тия рунд след поредната серия от удари в тялото на Устинов, руснакът падна на земята и не успя да продължи боя.

За Пулев това е 17-а победа от 17 мача като професионалист, а 9 от тях дойдоха след нокаут. С този успех Пулев оглави ранглистата на Международната боксова федерация и си осигури възможността за сблъсък с Владимир Кличко през 2013 година.