Томов: Отпадането на Левски? Срам за цяла България
Томов: Отпадането на Левски? Срам за цяла България / Sofia Photo Agency
Президентът на ЦСКА Александър Томов представи новите попълнение на тима Митя Морец и Гардар Гунлаугсон на специална пресконференция, която обаче бе уважена от малко журналисти.

На въпрос до кога ще издържи финансово клуба след продажбите на повечето футболисти, Томов заяви, че няма нищо притеснително.

„Клубът е финансовото стабилен и ще изкара до края на сезона, като същевременно се работи усилено по намирането на нов собственик”, заяви Томов.

„Все по-рядко ще ме виждате на стадиона, но не заради феновете, а просто вече ще вляза в ролята си на президент и много по-рядко ще разговарям с представителите на медиите. Много помия се изля и мисля, че трябва да спрем до тук”.

На въпрос как ще коментира думите на Емил Костадинов, че има много хора в ЦСКА, които не разбират от футбол Томов заяви, че няма да коментира думите на своите подопечни.

Относно това, защо Александър Тодоров не присъства на това представяне, босът на „червените” каза, че в момента той преговаря с автомобилна марка за спонсорство, което го е възпрепятствало да присъства.

Екип от немски, швейцарски и български адвокати все още работят по случая с отнемането на лиценза, като до една седмица ще има резултата от тяхната дейност.