Стоилов: Не пазехме Роналдиньо, няма да пазим и Кривия
Стоилов: Не пазехме Роналдиньо, няма да пазим и Кривия / netinfo

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов направи любопитно сравнение между Сашо Александров-Кривия и Роналдиньо.

 

„Сашо е добър футболист, но Левски не си позволи да пази персонално Роналдиньо, камо ли Кривия”, отсече треньорът на шампиона Левски.

 

„В България се публикуват всякакви видове шегаджии. Не съм забелязал колегите от Черно море да са ни дразнили. Напротив, смятам че Черно море е европейски клуб. Благодаря на колегите, че се съгласиха да преместим мача за неделя”, коментира наставникът на „сините” преди днешното занимание на отбора.

 

„След идването на Сашо Александров, техният отбор значително повиши нивото и настроението си”, допълни Стоилов.

 

Специалистът отбеляза, че няма проблеми с контузени футболисти, като се изключат обичайните отсъстващи в последно време Даниел Боримиров, Шакиб Бензукан и Лусио Вагнер.

 

„Нещата при Шакиб и Вагнер вървят много слабо. Постоянно получават някакви контузии. Явно не изпипваме нещата, както трябва. Нищо не планирам и около Боримиров, защото когато планирам нещо, то не се получава”, продължи треньорът на Левски.

 

„Стратегията ни няма да се промени значително за този мач. Разчитам, че ще победим. Надявам се отборът да играе по-силно отколкото в последния мач”, каза още Станимир Стоилов.