Стоилов: Екипът на Левски задължава, искам игра със сърце и душа
Стоилов: Екипът на Левски задължава, искам игра със сърце и душа / netinfo

Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви на днешната си пресконференция, че желае да види в следващите мачове от своите футболисти голямо желание за игра.

„Важно е сърцето и душата. Трябва да се защити на максимум фланелката на Левски. Играчите, които утре ще са в съблекалнята, са задължени да играят по най-добрия начин, защото носят екипа на Левски”, отсече Стоилов.

„Наясно съм със стартовия състав за мача с Локомотив София. Няма смисъл да изброявам играчите, изненади не може да има. Съперникът е може би най-опитният отбор в А група. Разполага с добри футболисти, а и всички отбори в България дават всичко от себе си срещу Левски”, заяви на днешния брифинг треньорът на „сините”.

„При всички положения отсъствието на Жеан Карлос и Сърмов ще се отрази. Особено в атака, тъй като Карлос е важен за облика на отбора. Надявам се Кръстовчев да се прояви добре. С оглед неговите качества ще въведем по-различен стил на игра”, призна Станимир Стоилов пред журналистите.

Специалистът внесе яснота около състоянието на Карлос. Бразилецът категорично няма да бъде опериран. Както Гонг първи съобщи голмайсторът си тръгва за Бразилия в неделя. Нападателят ще започне да тренира малко по-рано от останалите си колеги през лятото.