Сираков: Левски може много повече и ще го покаже!
Сираков: Левски може много повече и ще го покаже! / netinfo
„През по-голямата част от мача на терена имаше само един отбор. Знаехме, че отборът на Славия ще бъде много уморен, защото играем в сгъстен цикъл, а повечето наши футболисти почиваха в предния мач. Играхме на перфектен терен, за което само мога да поздравя домакините,” заяви изпълнителният директор на Левски Наско Сираков след победата на „сините” с 3:0 като гост на Славия.

„Видях, че футболистите искаха от първата до последната минута да спечелят мача - нещо, което желаем от тях във всяка среща,” добави Сираков.

Той отказа да коментира ситуацията около избирането на Станимир Стоилов за национален селекционер: „Ако трябва да питате някого за старши треньор на националния отбор, това е президентът на БФС Борислав Михайлов. Аз мога да говоря само за мача със Славия.”

Сираков каза още:„Мога да кажа, че ако играем по този начин, ще си решим нещата в наша полза сами и няма да разчитаме на други.”

Относно представянето на Николай Димитров, Сираков заяви: Той може да играе още по-добре и очаквам да го покаже в следващите мачове. Левски може много повече и ще го покаже.”

Още спортни новини в Gong.bg