Сашо Тунчев става „лисица”, ако мине прегледите
Сашо Тунчев става „лисица”, ако мине прегледите / netinfo
Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев вече е в Англия и в следобедните часове трябва да премине медицински тестове в Лестър, казаха за Гонг запознати с делата на играча.

Въпреки хаоса на „Летище София” във вчерашния ден, централният бранител се е добрал до Острова. С българския национал в Англия е Трайко Соколов от агенцията на Лъчезар Танев.

Лестър и ЦСКА вече са подписали договор за продажбата на Сашо Тунчев, сега остава бранителят да премине успешно медицинските изследвания.

Футболистът няма да има традиционните визови проблеми, които възникват редовно пред българските състезатели запътили се за Англия. Александър Тунчев е твърд титуляр в националния ни тим през последните две години и със сигурност покрива необходимия процент от изиграни срещи за държавния отбор.

Мениджърът Лъчезар Танев сподели за Гонг, че това е сделката в най-напреднала фаза, която неговата агенция прави в момента.

Лестър изпадна от Чемпиъншип и през предстоящата кампания трябва да се състезава в Първа лига, която е третата по сила дивизия в английския футбол. Екипа на този тим носи и друг българин – Радостин Кишишев.